Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Buget de criza la Mavromati! S-au comasat mai multe sectii pentru a se face economie

Se cauta tot felul de metode la cea mai mare unitate spitaliceasca din judet pentru a se face economie. Pe multe dintre sectii nu exista suficient personal iar pentru reducerea cheltuielilor s-a decis comasarea unor sectii.

Sectiile Chirurgie Pediatrica si Ortopedie Pediatrica au fost comasate si au devenit o singura sectie.

Ministerul Sanatatii a aprbat aceste modificari iar reprezentantii Spitalului Judetean vor trebui sa faca demersuri in vederea autorizatiei sanitare de functionare.

“Analizand indicatorii de performanta si numarul de pacienti internati pe sectiile chirurgicale pediatrie, s-a luat decizia de a reduce numarul de paturi in cadrul sectiei Chirurgie pediatrica si Ortopedie pediatrica si transformarea acestor sectii si compartiment intr-o singura sectie cu 35 de paturi, din care 10 paturi ortopedie si cinci paturi arsi. De asemenea, la Spitalul Judetean au fost transformate compartimentele de chirurgie plastica si reparatorie in sectie de chirurgie plastic si reparatorie cu 25 de paturi, iar compartimentul de urologie cu 20 de paturi a fost transformat in sectie de urologie cu 25 de paturi.” a precizat Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express