Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Buget dubios la Nova Apaserv! Laptopuri si masini de sute de milioane

 

Bugetul operatorului de apa a incins spiritele in sedinta de astazi a consilierilor judeteni. Directorii societatii Nova Apaserv au cerut majorari salariale fabuloase, de peste 170%. Alesii judetului nu s-au limitat la a critica doar majorarile salariale ci si achizitiile planuite de sefii de la apa. Mai exact, bugetul prevede achizitionarea a 6 autoturisme, ce totalizeaza suma de 270 000 lei si 6 laptopuri, la pretul exorbitant de 6 500 lei bucata.

Sunt cateva prevederi in buget privind cresterea unor indicatori,cel mai important este legal de cresterea salariilor conducerii societatii, a directorilor, a comisiilor, a comitetelor si a altor organisme de control care functioneaza la societatea Nova Apaserv, iar prevederea bugetara este de nici mai mult nici mai putin de 177%.” A spus consilierul judetean Dorin Ciustea

Directorul operatorului de apa a gasit repede explicatii pentru achizitionarea celor 6 autoturisme.

Vizavi de masinile pe care vrem sa le cumparam: la ora actuala avem noua contracte, sapte in derulare, doua urmeaza sa fie semnate. Fiecare dintre managerii de proiect trebuie sa fie zilnic pe santier. Mai merg cu masinile lor, dar se mai strica. Este o recomandare de la Minister ca in fiecare zi managerii de proiect sa fie pe santier.”  A declarat Gabriel Carlan, director Nova Apaserv

Cat despre laptop-urile de sute de milioane, Carlan se disculpa si sustine ca asa i s-au solicitat de la departamentul IT.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express