Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Buget local aprobat cu scandal! Social democraţii vor şosea de centură

Consilierii locali ai municipiului Botosani s-au reunit vineri in sedinta de Consiliu Local pentru a dezbate proiectul de buget pe anul 2017. Consilierii social democrati, prin vocea lui Cosmin Andrei, au propus  serie de amendamente la bugetul intocmit de specialistii din Primarie si de Catalin Flutur.

Grupul PSD a propus urmatoarele amendamente:

Plata parțială a ”Studiului de Fezabilitate al Proiectului ”Șoseaua de Centură a Municipiului Botoșani prin Curtești”    350.000 lei

Reabilitare si Modernizare strada Dimitrie Bolintineanu  300.000 .

Nota  conceptual a,DALI, expertiza tehnica Stadionul Municipal 100.000 .

Manifestari Cultural artistice cu prilejul Zilelelor Orasului 2017, Manifestare “Summerfest/Septemberfest” , Revelion 2017/2018  250.000  .

Amenajare Biserica Petru si Pavel suma suplimentara fata de cea alocata  40.000 lei .

Proiectare si realizare bust Colonel Tomoroveanu  30.000 .

La capitolul bugetar 84 “TRANSPORTURI” din Lista poziţiei “Alte cheltuieli de investiţii” se propune acordarea sumei de de 100.000 mii lei pentru obiectivul de investiţii “Documentaţie tehnică reabilitare şi modernizare strazile Ana Ipatescu  , Posta  Veche , Strada Humariei , ”

Propunerile social democratilor nu au fost pe placul liberalilor si au urmat minute bune de contre.

Un alt amendament a fost propus de Marian Murariu->alocarea sumei de 50 000 lei pentru proiectarea tehnica pentru Aleea  Pinului.

Bugetul local a fost aprobat.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express