Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Buget minuscul pentru investitii la Primaria Botosani! Salariile inghit jumatate din bani

Bugetul municipiului Botosani pe anul 2017 este extrem de redus pe partea de investitii. Cresterile salariale ale functionarilor inghit o parte extrem de mare din bugetul local. Banii au fost impartiti deja pe categorii iar vineri va fi supus dezbaterii si aprobarii in sedinta de Consiliu Local.

Peste 50% din buget vor merge pe salariile angajatilor.

“A fost mai greu ca niciodata sa reusim sa facem un buget. Aem o propunere de buget, care am incercat sa fie cat mai echilibrata in conditiile de austeritate aproape totala in ceea ce priveste fondurile bugetare. Ne vom prezenta in fata Consiliului Local cu un buget rotund, care inseamna ca am incercat atat la nivelul veniturilor , cat si al cheltuielilor sa fie pe acelasi prag, si sa incercam sa prindem cam tot ce este importand din ceea ce ne-a propus. Bugetul a fost clar grevat de o serie de decizii luate in ultima perioada, venituri care s-au diminuat, 2,5 milioane de lei, odata cu reducerea unor taxe din cele 102 care au fost taiate de Guvern si de cresterile salariale care noua ni s-au dat ca sarcina, dar nu ni s-a dat si sursa.” a spus primarul Catalin Flutur

Bugetul de 209 milioane a fost structurat in asa fel incat sa fie achitate datoriile si obligatiile ce survin prin lege.

“Putem vorbi in momentul de fata de 15 milioane de lei pentru partea de dezvoltare a orasului, pentru partea de investitii, din care avem de facut si plati pe agajamentele dinainte, vom plati 12 miliarde la partea de nocturna a stadionului, am incercat sa rezolvam si o parte din obligatii care vin din lege, siguranta la incendii in scoli, ceea ce inseamna cladirile cu risc seismic ridicat, sa siguram pentru utilitati la locuintele care se construiesc in ANL Cismea, ANL de pe Soseaua Iasului, spital de ingrijiri paleative si de a finaliza Cornisa. ” a spus primarul

Flutur a precizat ca nu a uitat nici de culte si nici de ONG-uri pentru care a alocat finantare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express