Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Bugetarii ameninta cu greva generala pe termen nelimitat

Bugetarii se pregatesc de greva generala

 

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie – FNSA, Federaţia Sindicatelor din Administraţia Locală – SED LEX, Federaţia Sindicatelor din Administraţia Publică – PUBLISIND şi Federaţia Sindicatelor Pro Administraţie din România – FSPAR sunt la un pas de a declansa greva generala pe termen nelimitat în administraţia publică locală din România. Cele patru federatii au încheiat un protocol de colaborare pentru organizarea în comun a acţiunilor de protest, în vederea soluţionării revendicărilor salariaţilor din administraţia publică locală, cea mai slab plătită şi discriminată categorie de salariaţi din sectorul bugetar. Aceştia cer salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, reacordarea drepturilor suspendate (plata orelor suplimentare, premii, salarii de merit) şi a drepturilor abrogate (al 13-lea salariu şi prima de vacanţă) şi dreptul la negociere colectivă.
În cazul în care nu se va ajunge la un acord privind revendicările federaţiilor semnatare, în termenele prevăzute de Legea dialogului social, organizațiile vor proceda la organizarea şi declanşarea grevei generale, care presupune închiderea totală a peste 80% din instituțiile publice.

In luna aprilie, sute de membri ai Federației Naționale a Sindicatelor din Administrația Locală, au protestat in fața sediului Guvernului. La Botosani, în semn de susținere a acțiunii din fața Guvernului României, membrii de sindicat au  facut greva japoneza.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express