Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cabinetele medicale din judeţ, pericol public!

Jumatate din cabinetele medicale din Botosani ar trebui inchise

 

Situatie incredibila! Un medic de familie, consilier judetean a facut, astazi, o declaratie care va pune pe ganduri multi cetateni ai orasului. Marius Bogdan, medic de familie in Frumusica s-a aratat nemultumit de starea cabinetelor medicale din judet. Aproximativ 50% dintre acestea functioneaza in conditii igienico-sanitare necorespunzatoare. Multe dintre cabinetele medicale in care botosanenii vin sa isi verifice starea de sanatate, si-ar fi obtinut autorizatie cu mare usurinta.

Subiectul s-a iscat dupa ce pe ordinea de zi a fost propus spre aprobare un proiect in vederea inchirierii unui spatiu de 15 mp pentru frunctionarea unui cabinet stomatologic din Suharau.

Acest proiect de hotarare este un nonsens. Este ca si cand noi am aproba la Suharau un hectar de teren pentru constructia unui aeroport. Bineinteles, pastrand proportiile. Este bine sa stiti ca un cabinet stomatologic nu poate functiona pe suprafata mai mica de 30 mp. Este o suprafata de 15 mp cabinet stomatologic, din care 4mp sunt pentru sala de asteptare ce permite instalarea a maxim doua scaune. Nu poate fi vorba de grup sanitar pentru pacienti si pentru personalul medical, camera pentru sterilizare. Daca aceasta schita reprezinta un cabinet stomatologic al mileniului trei, atunci ori ne facem de ras, ori ne meritam soarta. Prin aprobarea acestui proiect de hotarare se incurajeaza perpetuarea  continuarii asigurarii asistentei medicale a populatiei judetului Botosani in conditii de promiscuitate sanitara”.  a spus consilierul judetean Marius Bogdan

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express