Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cadou de Craciun pentru Botosani ! Peste 100 de km de asfalt

Dupa o lunga perioada de asteptare, vestile despre durmul strategic al judetului Botosani sunt in sfarsit bune si reale. Documentatia privind acest drum ce va strabate peste 100 de km a fost finalizata si trimisa la Bucuresti.

Luni, presedintele Consiliului Judetean, Costica Macaleti s-a deplasat la Agentia de Dezvoltare Rurala Nord Est, la Piatra Neamt si i s-a dat asigurari ca pana la Craciun va fi semnat contractual de finantare.

Dupa obtinerea finantarii se va organiza licitatie iar de asfaltare se vor ocupa mai multe firme.

“Am fost la Piatra Neamt sa ma asigur ca vim putea semna deschiderea finantarii si contractual pentru drumul strategic. Am toate asigurarile ca pana la  Craciun, mai devreme chiar, vom semna contractile de finantare. Documentatia este finalizata, am trimis toate corectiile necesare pe care  le-au cerut iar documentatia este deja dusa la Bucuresti de adjunctul de la ADR –NE. Dup ace semnam contractual de finantare urmeaza doua-trei luni de proiectare, dupa care urmeaza perioada de licitatie/executie.” a spus Costica Macaleti, presedinte Consiliul Judetean

Cele patru tronsoane de drum județean cuprinse în proiect situate pe teritoriul Județului Botoșani  sunt– DJ 282 H (Limită judeţ Iași –Rediu – Răuseni – Călăraşi), DJ 282 (Răuseni –Todireni –Albești-Truşeşti –Dângeni –Hăneşti), DJ 297 (DN 29D – Blândeşti – Suliţa – Lunca -Todireni) și DJ 294 (Dângeni – Mihălăşeni) – precum și cel situat pe teritoriul Județului Iași – DJ 282 H (Şipote – Limită judeţ Botoşani).

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express