Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cadou de Craciun pentru Botosani ! Peste 100 de km de asfalt

Dupa o lunga perioada de asteptare, vestile despre durmul strategic al judetului Botosani sunt in sfarsit bune si reale. Documentatia privind acest drum ce va strabate peste 100 de km a fost finalizata si trimisa la Bucuresti.

Luni, presedintele Consiliului Judetean, Costica Macaleti s-a deplasat la Agentia de Dezvoltare Rurala Nord Est, la Piatra Neamt si i s-a dat asigurari ca pana la Craciun va fi semnat contractual de finantare.

Dupa obtinerea finantarii se va organiza licitatie iar de asfaltare se vor ocupa mai multe firme.

“Am fost la Piatra Neamt sa ma asigur ca vim putea semna deschiderea finantarii si contractual pentru drumul strategic. Am toate asigurarile ca pana la  Craciun, mai devreme chiar, vom semna contractile de finantare. Documentatia este finalizata, am trimis toate corectiile necesare pe care  le-au cerut iar documentatia este deja dusa la Bucuresti de adjunctul de la ADR –NE. Dup ace semnam contractual de finantare urmeaza doua-trei luni de proiectare, dupa care urmeaza perioada de licitatie/executie.” a spus Costica Macaleti, presedinte Consiliul Judetean

Cele patru tronsoane de drum județean cuprinse în proiect situate pe teritoriul Județului Botoșani  sunt– DJ 282 H (Limită judeţ Iași –Rediu – Răuseni – Călăraşi), DJ 282 (Răuseni –Todireni –Albești-Truşeşti –Dângeni –Hăneşti), DJ 297 (DN 29D – Blândeşti – Suliţa – Lunca -Todireni) și DJ 294 (Dângeni – Mihălăşeni) – precum și cel situat pe teritoriul Județului Iași – DJ 282 H (Şipote – Limită judeţ Botoşani).

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express