Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cadou de început de an școlar pentru copiii din Românești


 

Sfârșitul săptămânii trecute a însemnat pentru copiii din comuna Românești un motiv de bucurie.

Doar cu câteva zile înainte de începerea anului școlar, aici a fost inaugurată o nouă școală.Începută în anul 2008 din fondurile proprii ale primăriei, ca extindere a vechii școli, în anul 2014 investiția a fost preluată și finalizată ca investiție în continuare de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, cu un aport suplimentar de peste 8 miliarde de lei vechi, la care s-a mai adăugat încă un miliard de lei pentru dotările sălilor de clasă.
Clădirea care a fost inaugurată s-a dat în folosință în anul 1976, anual învățând aici în jur de 125 elevi, lucrările de reabilitare și extindere fiind necesare datorită faptului că se învață în două schimburi, deoarece sălile de clasă erau insuficiente.
La inaugurarea unității de învățământ au participat, alături de copii și profesorii care vor beneficia de această școală primarul comunei Românești, domnul Gheorghe Huțanu, senatorul Doina Federovici, deputatul Andrei Dolineaschi, deputatul Tamara Ciofu, prefectul Costică Macaleți și inspectorul general școlar Mihaela Huncă.
Este adevărat, poate, că la un moment dat nimeni nu mai credea că această școală va fi finalizată. Țin să apreciez abnegația domnului primar Huțanu care a făcut tot ce a fost omenește posibil ca noul an școlar să înceapă în această nouă școală, construită și dotată după standardele europene. Împreună cu domnul primar, atât eu cât și domnul deputat Andrei Dolineaschi am făcut toate demersurile legale necesare pentru ca elevii din Românești să întâmpine începutul de an școlar într-o unitate de învățământ, modernă și cu tot ceea ce trebuie pentru o foarte bună desfășurare a activităților didactice” a declarat senatorul PSD DOina Federovici, prezent la eveniment.
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express