Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cadrele didactice care vor pretinde bani pentru fondul clasei risca sa fie penalizate.

 Clasele se amenajează si nu prea pe banii părinţilor!

Inceperea scolii presupune costuri enorme pentru parintii elevilor. Caiete, manuale, auxiliare, hainute si asta nu e tot. Inca din primele zile se organizeaza sedinte cu parintii in care acestia sunt informati de lipsurile de prin clase. Nu li se cere direct un fond al clasei sau al scolii, dar li se da de inteles ca un sprijin din buzunarele lor nu ar fi deloc rau. Oamenii se supun pentru ca isi doresc cele mai bune conditii pentru scolarii lor. Inspectoratul Scolar Judetean Botosnai, prin vocea purtatorului de cuvant Ciprian Manolache a anuntat marti ca strangerea de bani pentru fondul scolii sau fondul clasei este strict interzis iar profesorii care vor pretinde bani de la parinti vor fi penalizati. Reprezentantul ISJ a precizat ca exista totusi o portita prin care unitatile de invatamant pot fi dotate din banii parintilor si anume prin infiintarea unor asociatii de parinti.

Mesajul Inspectoratului Scolar este acela de a nu se strange bani pentru fondul clasei, fondul scolii sau orice altceva. De multe ori parintii sunt cei care insista sa stranga bani pentru diferite dotari in cadrul institutiilor scolare. Este problema lor, cadrelor didactice le este interzisa colectarea de fonduri pentru scoala. Daca parintii sunt constituiti intr-o asociatie legala, platesc impozit la stat, nu ii pute impiedica, dar noi elevilor nu le cerem niciun ban si nu este normal sa contribuie financiar parintii atata vreme cat in Romania invatamantul este gratuit sau ar trebui sa fie gratuit.” a precizat Ciprian Manolache, purtator de cuvant ISJ

In functie de unitatea de invatamant, fondul clasei poate varia intre 20 si chiar 200 de lei, depinde de dotari si de pretentii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Cadrele didactice care vor pretinde bani pentru fondul clasei risca sa fie penalizate.

  1. cici

    Sunt obligați copiii să aducă fondul școlii in Suceava.De ce nu ar fi obligatoriu și fondul clasei.Ce se face cu fondul școlii la liceele din municipiu Suceava???

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express