Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cadrele didactice din Botosani instruite pe bani europeni cum sa atraga elevii la scoala

  Curs inedit pentru ca elevii sa indrageasca scoala

 

În cadrul proiectului “Un viitor mai bun prin educație”, POSDRU/162/2.2/S/142190, cod SMIS: 50629, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în parteneriat cu Asociația  Grupul de  Acțiune Locală ”Valea Bășeului de Sus” – Partener 1 şi SC Siveco România SA – Partener 2, a organizat, începând cu data de 13 iulie 2015, cursul de formare ”Dezvoltarea abilităților elevilor prin activități extracurriculare”. Cursul se va finaliza în luna septembrie 2015.

Cele patru module ale cursului de formare sunt:

  • modulul 1: Metode alternative în activitățile extracurriculare;
  • modulul 2: Consiliere educațională;
  • modulul 3: Abilități de viață pentru elevi;
  • modulul 4: Utilizare platformă TIC.

   

Cursanții provin din 24 de unități școlare din județul Botoșani și sunt repartizati în cinci serii distincte. În luna iulie au fost formate trei serii, totalizând 91 de cursanți, urmând ca, până la finele lunii septembrie să mai fie formate două serii (60 de cursanți). Cursul are ca finalitate însușirea de către formabili a unor metode și tehnici menite să ajute cadrul didactic să cunoască mai bine lumea subiectivă a elevului, îndeosebi sensul pe care acesta îl dă cunoaşterii şi reuşitei şcolare, nivelul de aspiraţii şi de expectanţe în raport cu sine, interesul privind formarea sa profesională viitoare și criteriile pe care le foloseşte în aprecierea rezultatelor sale şcolare.

    Considerăm că experiența acumulată în cadrul cursului de formare va fi valorificată prin împărtășirea de bune practici în cadrul unităților școlare din care provin cursanții – cadre didactice, având ca scop reducerea ratei de abandon școlar prin identificarea și aplicarea celor mai bune strategii în vederea atragerii către școală a elevilor, prin sporirea atractivității orelor de curs și prin activități extracurriculare diverse.

proiect isj

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express