Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cadrele medicale si pacientii de la Mavromati vor fi supravegheati de o noua firma de paza

Din prima zi a lunii viitoare, se schimva firma de paza a Spitalului Judetean Mavromati. Daca in ultiile luni de paza unitatii spitalicesti s-a ocupat o firma din Mures, de la 1 aprilie supravegherea va fi asigurata de o firma din Botosani desemnata in urma unei licitatii organizate de spital.

La licitatie au fost inscrise doua firme iar in cursa au ramas in urma unei selectii doar doua societati. Castigatoare a fost desemnata fima Dantex Guard Security.

“Licitatia pentru desemnarea uneiati noi firme de paza s-a incheiat. A fost desemnata firma Dantex si incepand cu 1 aprilie va asigura paza in toate locatiile spitalului, iar contractul are o valabilitate de doi ani de zile.” a precizat medicul Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean Mavromati

7.9 lei pe ora fara TVA este tariful pentru o ora de paza. Acelasi tarif a fost perceptul si de societatea E MOL Security din Mures.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express