Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cainii fara stapan din padocul Botosani risca sa fie EUTANASIATI . Vezi motivul

 

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoşani, reprezentată prin Director ing. Eugen-Cristian Ţurcanu şi şef Serviciu intervenţii edilitare, dr. Mihai Maxim, aduce la cunoştinţa opiniei publice, UAT Botoşani şi Consiliului Local Botoşani, următoarele aspecte de importanţă locală:
Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement, a încheiat în data de 02.10.2014, Contractul nr. 8367 „Delegare de gestiune pentru organizarea şi funcţionarea serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoşani”, cu SC TRIOCONSTRUCT SRL Botoşani, contract ce va avea o durată de 30 de luni, fără a depăşi finele anului 2016.(conf. HCL 157 din 30.05.2014)

În anul 2015, s-a achitat către SC TRIOCONSTRUCT SRL, suma de 636.737,61 lei, aceasta reprezentând cheltuieli cu serviciile de întreţinere, medical-veterinare, vidanjare, ecarisaj, etc.
De asemenea, s-a achiziţionat hrană în valoare de 60.197,21 lei, (24 tone), diferenţa de hrană necesară anului 2015 fiind asigurată de ONG-uri din ţară şi străinătate.
Precizăm că în anul 2015, media lunară a câinilor existenţi în padoc a fost de 700.

La data de 29.01.2016, în padoc sunt 641 de câini, numărul acestora urmând să crească în perioada imediat următoare, ca urmare a înmulţirii câinilor în oraş (am estimat că ar mai fi un număr de 1.000 de câini).
Pentru bugetul pe anul 2016, Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement, a solicitat suma de 799.000 lei, previzionată pentru cheltuieli cu întreţinerea padocului şi achiziţia hranei necesară pe tot parcursul anului.

În bugetul supus aprobării de către executivul Primăriei, s-a transmis suma de 350.000 lei, sumă care ar putea acoperi cheltuielile până cel mult în luna iulie 2016, dacă numărul câinilor din padoc va rămâne la nivelul anului trecut.

„Solicităm celor avizaţi, ONG-uri de protecţie a animalelor, consilierilor locali, alocarea sumei solicitate. În caz contrar, conform art.7, alin.2 din OUG nr.155/2001, “câinii nerevendicaţi sau neadoptaţi, vor fi eutanasiaţi, în baza unei decizii emise de către o persoană împuternicită în acest sens de către primar, în termenul stabilit prin această decizie. Termenul va fi stabilit avându-se în vedere capacităţile de cazare şi disponibilităţile bugetare. Acest termen poate fi modificat motivat.”a precizat  Eugen  Turcanu,director DSPSA

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express