Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cămine culturale noi-nouţe la Răchiţi

 

La sfârşitul săptămânii trecute prefectul Costică Macaleţi, alături de locuitori din Răchiţi, au participat la sfinţirea celor două cămine culturale finalizate în acest an în comuna din imediata apropiere a municipiului Botoşani.

Graţie fondurilor alocate de Guvernul României, răchiţenii au acum condiţii moderne pentru oficierea stării civile, dispun de o sală de proiecţie a filmelor, noile construcţii incluzând şi spaţii pentru spectacole, vestiare pentru artişti şi băi moderne ce ţin cont şi de cerinţele persoanelor cu handicap locomotor. Doar utilităţile au fost asigurate de primărie.

„L-am rugat pe domnul primar să nu uite nici de satul Costeşti, pentru că este un sat mare, cu mulţi locuitori şi este nevoie şi aici de modernizări. Una peste alta, îl felicit pentru că a avut puterea de a insista la ministere pentru a realiza aceste investiţii. Cămine culturale aproape în fiecare sat, asfaltări, dispensare, lucrări pe care le-am văzut cu ochii mei şi ştiu că sunt de calitate.”, a declarat prefectul Costică Macaleţi la inaugurarea căminului cultural din Răchiţi.

Cele două cămine culturale din Roşiori şi Răchiţi au fost construite în mai puţin de un an şi fac parte din strategia de dezvoltare planificată de primărie pentru comuna cu peste 4.000 de locuitori. Conform celor declarate de primarul Gheorghe Iacob, în această perioadă se lucrează şi la modernizarea cabinetelor medicale din comună, din fonduri proprii. Printr-o serie de 7 proiecte europene, edilul şef şi-a propus şi să extindă reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare, jumătate din fondurile vizate urmând să acopere noi asfaltări ale drumurilor din localităţile Roşiori, Răchiţi, Cişmea şi Costeşti.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express