Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cateva mii de familii sarace din Botosani stimulate cu tichete sa-si duca copiii la gradinita

 

Primarii, directorii de scoli si gradinite dar si asistentii sociali din intreg judetul au umplut astazi sala mare a Prefecturii pentru un scop nobil. “Fiecare copil in gradinita” este programul national prin care parintii cu venituri mici sunt stimulati sa isi inscrie copiii la gradinita. In schimb parintii vor primi pentru fiecare copil inscris, lunar cate un tichet in suma de 50 de lei pentru alimente, haine si produse de igiena si rechizite. Daca copiii vor lipsi de la gradinita chiar si o zi nemotivat, parintii nu vor mai primit tichetul.

O data pe an prescolarii vor primi rechizite si hainute .

Programul guvernamental implementat in colaborare cu Asociatia OvidiuRo are scopul stimularii accesului copiilor la educatie.

Beneficiari ai proiectului pot fi doar familiile care au venituri ce nu depasesc 284 de lei pe membru de familie pe luna. Tichetul social este un bon valoric similar tichetului de masa, restrictionat la alcool si tutun. Prin legislatie, din aceste tichete se vor putea achizitiona rechizite, produse alimentare, imbracaminte si produse de igiena. Tichetul social are cel mai mic risc ca suma respective sa fie folosita in alt scop. Obiectivul nostru este de a atrage si de a asigura frecventa cat mai multor copii defavorizati la gradinita. “ a precizat Irina Dobrita, reprezentant Asociatia OvidiuRo

La nivelul judetului Botosani, s-a facut o centralizare, iar beneficiari ai proiectului vor fi aproximativ 4000 de copii.

Pentru informatii suplimentare, parintii trebuie sa se adreseze primarilor din comuna, directorilor de scoli sau asistentilor sociali.

tichete gradinita

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express