Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cati bani a castigat un parlamentar de Botosani din agricultura si in ce i-a investit

Deputatul Verginel Gireadă „boierul”din Parlament

 

Deputatul PNL, Verginel Gireadă, în vârstă de 46 de ani, are cinci sute de oi, dar şi câteva sute sute de viţei pe care îi vinde la abator. Potrivit declaraţiei de avere, anul trecut ferma i-a adus deputatului un câştig de 250.000 de lei, adică peste 50.000 de euro. Are 24 de terenuri de peste 63 de hectare, 1 tractor şi două utilaje agricole , în comuna pe care a condus-o 8 ani până în 2012. Acum, în localitatea Mihai Eminescu, primar este soţia sa, Aneta Gireadă. Afacerea cu ferma agricolă merge mai departe, în familie.

Fănică Gireadă, fratele deputatului: „Am fermă de oi, în jur de, peste 500, cu domnul deputat. (E fratele, sau cine e?) Da, fratele. (Teren aveţi aici, în zonă?) Avem păşăune, dar mai avem la câmp încoace porumb, soia, grâu, orz, avem şi vite, viţeii îi dăm la abatoare”.

Verginel Gireadă este de profesie mecanic agricol şi a fost primarul unei localităţi din Botoşani mai bine de 8 ani.

 

Sursa: Antena 3 , Stiri pe surse.ro

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Cati bani a castigat un parlamentar de Botosani din agricultura si in ce i-a investit

  1. Alexandru

    „””Domnul””” Gireada n-a castigat nici un ban din agricultura ci din subcontractarile fostelor sale firme, acum ale membrilor familiei, de la firmele ce au castigat toate licitatiile cu dedicatie in perioada celor opt ani cat a fost primar al comunei M. Eminescu, iar dupa 2012 ( cand s-a pricopsit si cu o condamnare de trei ani cu suspendare si devenind din infractor deputat ) aranjand lucrurile ca sotia sa sa-i preia postul, prin „””alegeri democrate””” la aceeasi primarie, a continuat cu sifonarea banilor publici si europeni, in firmele mascate ale deputatului. Asa si-a construit casa, anexele la fermele familiei, si-a „””extras”””” utilaje agricole performante, a intrat in posesia autoturismelor etc. Si uite asa, i s-a ridicat la cap, ca este cel mai capabil din judetul Botosani, deoarece cu banii ce i-a incasat din sifonari, si-a definitivat si studiile „””cerute de sistem si partid”””, obtinand batalamale de la fabricile de diplome infiintate dupa 1990. DNA-ul Suceava tremura in fata sistemului politic si al statului mafiot, sistem din care face parte cu succes si „””domul””” Verginel Gireada.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express