Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cazurile grave au prioritate la UPU! Pesionarii pot sa stea la rand

 

Cazurile grave au prioritate la Unitatea de Primiri Urgente. Acesta a fost raspunsul reprezentantilor Spitalului Judetean la acuzele aduse, ieri, de varstnici, in cadrul  Consiliului consultativ pentru rezolvarea persoanelor varstnice. Pensionarii s-au plans in fata presedintelui Consiliului Judetean si a prefectului Costica Macaleti de faptul ca sunt nevoiti sa astepte ore in sir pe holurile spitalului pentru a fi consultati. In plus batranii s-au aratat nemultumiti si de timpii de asteptare a ambulantelor. Gheorghe Sorescu a promis ca ia masuri.

Iata ca astazi vine si punctul de vedere a spitalului care nu prea coincide cu opinia varstnicilor. Directorul de ingrijiri de la Mavromati a precizat ca pacientii ce ajung la urgente sunt consultati in functie de gravitatea starii lor. Nu putine sunt situatiile in care unele persoane prefera sa nu mai treaca pe la medicul de familie, iar pentru cea mai minora afectiune vin direct la UPU.

„Nu ne bucura acuzele care au fost lansate asupra personalului din  UPU. Orice prezantare la Unitatea de Primiri Urgente este abordata in functie de gravitatea urgentei. Sunt multe prezentari in UPU prin evitarea medicului de familie si a medicului specialist din ambulatoriul de specialitate. In ambulatoriu daca se prezinta i se face programare peste o saptamana, doua si atunci prefera sa vina la urgente. Le este mai simplu sa solicite ambulanta si sa se prezinte la UPU. Astfel se supraaglomereaza, personalul este insuficient, creste timpul de asteptare si intervin nemultumirile.” declara Ioan Asaftei, directorul de ingrijiri al Spitalului Judetean Mavromati

Acesta a declarat si faptul ca 60% dintre persoanele care se prezinta la urgente sunt pensionari. Problemele semnalate de pensionari vor fi verificate de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express