Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ce se intampla cu salariile profesorilor botosaneni

Valuri de nemultumiri in randul profesorilor botosaneni. Acestea pornesc de la faptul ca data de salariu a fost schimbata. Daca pana acum dascalii isi primeau lefurile pe 10, odata cu transferul platilor de la primarii prin intermediul Inspectoratului Scolar Judetean, salariile vor fi platite pe data de 14 a lunii.

Cadrele didactice sustin ca nu au fost anuntate din timp despre aceasta modificare motiv pentru care vor intarzia cu ratele la banci.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean sustin insa ca nu au vina si ca documentele privind punerea in plata a salariilor sunt pregatite iar de pe 10 se vor face platile.

“Fondurile salariale se repartizeaza prin Inspectoratele Scolare la toate unitatile de invatamant de masa conexe si invatamant special. In luna ianuarie plata se va face din momentul deschiderii creditului de catre Ministerul de  Finante la Trezoreria judeteana. Toate documentele pentru deschiderea de credite pe fiecare unitate de invatamant sunt pregatite pentru a se efectua platile. Probabil pe data de 14 se va intampla acest lucru. Nu avem in baza a ce sa ii informam pentru ca nici noi nu am primit la randul nostru o informare scrisa in acest sens. In luna martie, anul trecut, a fost emis un ordin de ministru prin care se instiintau unitatile de invatamant ca incepand cu 2018 ziua de salariu se va schimba, va fi undeva in jurul datei de 14, de atunci pana acum noi nu am mai primit nimic. Va fi mai simplu pentru ca existau anumite inconveniente cand plateau primariile drepturile salarial ale celor din invatamant. Salariile vor fi platite de Ministerul Educatiei prin Inspectorat.” a precizat Ciprian Manolache, purtator de cuvant ISJ Botosani

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express