Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cea de-a V-a ediție a evenimentului “Lupta pentru Codrii de Aramă”, THE DAWN va avea loc Botosani

“Lupta pentru Codrii de Aramă”, THE DAWN a ajuns la cea de-a V-a ediție

 

În perioada 19-21 iunie 2015,  Clubul Sportiv Airsoft “Bad Brothers” Botoșani, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani vor organiza cea de-a V-a ediție a evenimentului “Lupta pentru Codrii de Aramă”, THE DAWN.

Airsoft-ul este un joc sportiv în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lansează proiectile sferice non-metalice, utilizând echipamente specifice si tactici militare reale.

Airsoft-ul este un sport care se bazeaza în mare masura pe onoare si respect între jucatori. Având în vedere ca, în general, la impact nu ramân semne vizibile pe jucătorul lovit, desfăşurarea în bune condiţii a jocului depinde integral de corectitudinea jucătorilor, de a recunoaşte orice lovitură primită şi de a se declara ”morţi”. Prin urmare putem spune că airsoft-ul este un sport nobil, un sport al oamenilor cu caracter.

Preconizăm anul acesta participarea a aproximativ 300 de jucători de airsoft din țară și străinatate, motiv pentru care Botoșaniul va fi județul ce va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente de profil din România.

Pe lângă jocul în sine, participanții se vor bucura de frumusețea locurilor și ospitalitatea oamenilor din zonă promovând județul Botoșani și atracțiile sale turistice.

Echipa de organizare a răspuns propunerilor și sugestiilor participanților de la edițiile trecute și a pregătit, în premieră pentru evenimentul de la Botoșani, un scenariu de joc cu o durată de 24 de ore neîntrerupt.

Am continuat povestea “Codrilor de Aramă”, pregătind un scenariu complex, antrenant, cu logistică adecvată (vehicule offroad, atv-uri, baze militare și sate fortificate, corturi militare, asistență medicală, mâncare și apă in game pe toata perioada jocului), care vor fi apeciate la maxim de către participanți.

Check-inul va avea loc pe data de 19 iunie, incepand cu ora 12, urmand ca la ora 18 sa se dea startul jocului . Jocul va dura 24 de ore, şi se va desfăşura  in pădurea Agafton, pe o suprafata de cateva zeci de kilometri patraţi.

Sambătă după amiaza, imediat dupa “incheierea focului” vom da startul unei petreceri grandioase, prietenii de la Sukar Nation vor face oficiile de gazdă pentru petrecerea războinicilor. In cadrul petrecerii vom acorda premii pentru participanţi, va avea loc un concurs de karaoke pentru “razboinici”.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express