Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Centrul de Plasament Elena Doamna se inchide. Vezi ce se va intampla cu micutii lasati in grija statului

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, organizează în data de 08 octombrie 2015, începând cu ora 9,00, la sediul din Botoșani, strada Maxim Gorki nr. 4, un eveniment prin care marchează închiderea Centrului de Plasament „Elena Doamna”  Botoșani și dezvoltarea alternativelor de tip familial, cât și finalizarea proiectului de dezvoltare a șase case de tip familial pentru copii cu dizabilități in cadrul Complexului de case de tip familial „Sf Mina„ Botoșani.

Primul proiect a fost realizat cu sprijinul Fundației „Hope and Homes for Children” România și a constat în reabilitarea și dotarea unui număr de 5 apartamente în municipiul Dorohoi în care au fost mutați la începutul anului școlar 2015 -2016,  27 de copii și tineri din Centrul de Plasament Elena Doamna Botoșani și asemenea, formarea personalului care va lucra în cele 5 apartamente. O parte distinctă a acestui proiect a fost și o componentă de sprijin material în scopul prevenirii separării copiilor de familie și solicitarea unor măsuri de protecție precum și suport material pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului.

Al doilea proiect reprezintă dezvoltarea a 6 case de tip familial care au fost create  urmare a parteneriatului intre Direcţia Copilului Botoşani, Fundaţia „SERA ROMANIA” şi Fundaţia „Hope and Homes for Childre”. Acestea au ca şi obiectiv principal asigurarea calităţii vieţii copiilor cu handicap, într-un mediu cat mai apropiat de modelul familial permiţându-le să beneficieze de servicii de îngrijire, recuperare şi integrare socială.
În 5 case de tip familial s-au mutat aproximativ 60 de copii cu dizabilități in perioada 2013 -2015 iar in prezent s-a finalizat construcția respectiv dotarea celei de a 6-a casă de tip familial destinată copiilor cu dizabilități. Împreună, cele 6 case alcătuiesc Complexul de case de tip familial „Sf Mina„ Botoșani.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express