Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Centrul social „Dr. Elena Popovici” din Flamanzi modernizat cu bani europeni

Aflat într-o vizită de lucru în zona oraşului Flămânzi, prefectul judeţului a putut constata calitatea lucrărilor de modernizare realizate la Unitatea de Asistenţă Medico – Socială „Dr. Elena Popovici”.  Printr-un proiect finanţat din fonduri europene, centrul social a reuşit modernizarea unuia din cele trei pavilioane componente, mai precis sectorul de bucătărie – spălătorie – lenjerie, extinzând capacitatea de cazare cu încă un salon cu trei paturi. În valoare de aproape 900.000 de lei, lucrările au vizat îmbunătăţirea serviciilor medico – sociale oferite în centru pentru aproape 50 de persoane adulte cu afecţiuni cronice. Conferinţa de finalizare a proiectului va avea loc joi, 3 decembrie, ora 11, în sala de şedinţe a Primăriei Flămânzi.

„Îi felicit pe cei din echipa de proiect, pe domnul doctor Miulescu, pentru implicarea pe care o are în modernizarea acestui centru, cât şi pe primarul de Flămânzi şi Consiliul Local pentru asigurarea sumelor necesare cofinanţării proiectelor europene. Înţeleg că urmează un alt proiect pentru singurul pavilion ce mai e de modernizat, cu bazin de înot, microsalină, kinetoterapie şi altele. Realmente am fost impresionat. Îi urez mult succes!”, a declarat prefectul Costică Macaleţi după vizita la Flămânzi.

U.A.M.S. „Dr. Elena Popovici” funcţionează din 2003 când s-a înfiinţat prin reorganizarea secţiei externe a Spitalului Judeţean. Două din cele trei pavilioane au fost modernizate, iar conducerea unităţii are în vedere un nou proiect pentru cel de-al treilea, cât şi pentru sistematizarea şi amenajarea spaţiilor verzi din incintă. Centrul funcţionează în subordinea Consiliului Local Flămânzi.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express