Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cererile pentru platile unice pe suprafata pot fi depuse si dupa 15 iunie!

Fermierii care detin pasuni si fanete au posibilitatea sa depuna cererile pentru platile unice pe suprafata si dupa data de 15 iunie 2015

 

Agricultorii care detin pasuni si fanete au posibilitatea sa depuna cererile pentru platile unice pe suprafata si dupa data de 15 iunie 2015, termenul stabilit initial ca data-limita de inregistrare a solicitarilor. De asemenea, cei care nu detin animale, dar au activitati specifice, se vor numara printre beneficiari.

Cererile pentru platile unice pot fi depuse si dupa termenul limita, dar cu penalizari

Cererile pentru platile unice pot fi depuse inca 25 de zile calendaristice dupa data de 15 iunie, insa vor fi insotite de penalizari de 1% pentru fiecare zi de intarziere din sumele la care fermierul ar fi avut dreptul daca ar fi depus cererea pana in termenul initial. Modificarile au fost realizate de Guvern, printr-o ordonanta de urgenta care introduce noi reglementari privind organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor.

Printre modificarile aduse se numara si completarea definitiei utilizatorului de pasuni si fanete, aceasta incluzand in noua varianta fermierii care nu detin animale, dar desfasoara alte activitati agricole specifice categoriei de folosinta a pasunilor si fanetelor. In acest sens, Guvernul noteaza ca este evitata tratarea diferentiata a fermierilor in cazul accesarii de catre acestia a masurilor din cadrul noii politici agricole comune.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express