Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Botosaneanca cu bandaje pline sânge, boli închipuite şi documente false, prinsă lângă Piaţa Mare din Suceava

Silvia Ciubotariu, o femeie de 54 de ani, din Botoşani, cerşeşte de ceva vreme pe străzile Sucevei. Pentru a atrage mila, femeia susţinea că a fost operată la gât şi că şi-a pierdut vocea, însă când a fost dusă la Spitalul Judeţean Suceava pentru a se stabili dacă este bolnavă sau nu, s-a constatat că sub bandajul murdar de sânge nu se ascundea nimic, femeia fiind sănătoasă

Cerşetorii de pe străzile din municipiul Suceava recurg la diferite trucuri pentru a impresiona oamenii, deşi nu suferă de nicio boală, iar în “timpul liber” sunt cazaţi la vreun hotel din oraş.

Silvia Ciubotariu, o femeie de 54 de ani, originară din comuna Roma din judeţul Botoşani, dar care are o carte de vizită provizorie cu domiciliul în Sibiu, a fost prinsă cerşind în zona fostei Hale de pe lângă Piaţa Mare. Poliţiştii locali o aveau în vizor pe această cerşetoare de vreo trei ani şi, deşi au ridicat-o de mai multe ori de la “locul de muncă”, femeia a continuat să practice cerşetoria, iar în ultimele luni a suferit şi de o boală închipuită, foarte gravă care atrage mila cetăţenilor. “Până acum vreo trei luni Silvia Ciubotariu vorbea normal, însă se pare că, pentru a câştiga mai mult, s-a îmbolnăvit subit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Suceava, Liviu Manoliu.

Manoliu a mai explicat că femeia avea asupra sa un bilet de externare şi o scrisoare medicală, ambele emise de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe “Sfântul Spiridon” Iaşi, conform cărora Silvia Ciubotariu ar avea un diagnostic foarte complex, ba chiar ar fi fost operată la gât şi, din acest motiv şi-a pierdut vocea. Intrucât poliţiştii locali Ioan Dumitrovici şi Cristina Apăvăloaie, ce o urmăreau pe femeie de ceva vreme, au observat că femeia avea la gât un fel de bandaj murdar de sânge, iar în momentul în care au întrebat-o ceva nu le-a răspuns pe motiv că şi-a pierdut vocea, cei doi au hotărât ca Silvia Ciubotariu să fie transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru ca un medic să constate dacă femeia este sau nu bolnavă. Colac peste pupăză, femeia ce încerca să comunice cu poliţiştii locali doar prin mimică, avea la ea trei telefoane mobile pe care le utilizează în mod frecvent, ba chiar, până a fost adusă la sediul Poliţiei Locale, femeia avea deja trei sau patru convorbiri cu diferite persoane. Liviu Manoliu a precizat că a trimis o adresă către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe “Sfântul Spiridon” Iaşi pentru a vedea dacă femeia a fost internată acolo, deşi este clar că documentele sunt falsificate. In ceea ce priveşte plasarea femeii pe străzile din municipiul Suceava, poliţiştii locali vor să afle cine stă în spatele acesteia, pentru că, după cum a precizat Manoliu, “o femeie singură nu ar fi în stare să facă rost de documente false, sau să inventeze aşa o poveste”.

Lăsând la o parte tragicul, partea comică a poveştii este că femeia avea la ea o rolă de bandaj şi o oglindă pe care le foloseşte frecvent pentru a simula boala închipuită.

De menţionat este faptul că, de fiecare dată când Silvia Ciubotariu a fost prinsă de poliţiştii locali cerşind, nu avea asupra sa sume mai mari de 40 de lei, acest lucru indicând că femeia nu este pe cont propriu.

Sursa Obiectiv de suceava

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express