Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cetatenii din Parcul Tineretului au unda verde sa ridice “gardul de aparare” impotriva chiriasilor de la ghetouri

De ceva timp cetatenii care locuiesc in vecinatatea ghetourilor din Parcul Tineretului au tot facut solicitari la Primaria municipiului Botosani in vederea ridicarii unui gard imprejmuitor a blocului in care locuiesc. Oamenii au inaintat petitii in care s-au plans de faptul ca sunt nevoiti sa suporte mizeria aruncata de locuitorii de la ghetouri, direct sub geamurile lor, iar in plus, aceeasi indivizi le distrug blocul la propriu.

Viceprimarul Cosmin Andrei sustine ca construirea gardului este posibila dar necesita o solicitare de constructie din partea asociatiei de proprietari. Autorizatia este necesara pentru ca locatarii au cerut ridicarea unui gard de un metru si jumatate.

“Se poate construi un gard la solicitarea cetatenilor dar trebuie parcursi o serie de pasi pentru obtinerea autorizatiei si concesionarea terenului. Acest lucru s-a mai intamplat pe raza municipiului Botosani atunci cand s-a solicitat un gard mai inalt de 60 de centimetri. Se considera ca acel perimetru este folosit exclusiv de cel care realizeaza imprejmuirea si trebuie autorizatie de constructie, concesiune care permite mai apoi amenajarea acestui perimetru asa cum isi doresc cetatenii din zona.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express