Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Chef pentru un nou nascut in mijlocul cartierului! Vecinii au chemat Politia

A fot o petrecere cu surle si trambite in urma cu cateva zile pe strada Armoniei din municipiul Botosani. O familie de romi care locuieste la o casa situate in mijlocul unor blocuri au organizat petrecerea de botez pentru un copil in curtea casei. Zgomotul infernal si muzica au scos din minti vecinii care au sunat la Politie. Petrecaretii au micsorat volumul cat oamenii legii au fost in zona iar ulterior si-au reluat distractia.

Echipajul de Politie a reusit sa ii linisteasca doar pentru cateva minute pe petrecaretii de pe strada Armoniei. A fost aplicata si o contraventie dar cetatenii de etnie roma n-au dat importanta.

Pentru astfel de situatii, sanctiunile aplicate de Politie vor fi mult mai severe si se va ajunge chiar si la inchisoare.

“Rasuna acel cartier de muzica dinc urte, rasuna chiar foarte tare. Ccetateii au inceput sa sune la 112, foarte multe apeluri, pentru ca deranjau, au incept petrecerea de la ora 11.00 si au terminat undeva la 23.00 . Am ajuns acolo, am luat legatura cu domnii care erau euforici, au incetat pe moment datorita prezentei noastre dar dupa ce am plecat au inceput a microfon sa adreseze multumiri vecinilor pentru ca au sunat la 112 si au chemat politia, spunand totodata ca au dreptul sa faca ce vor in curtea lor si vor plati si amenda.” A spus cms. Sef Paul Tapalaga

Astfel de situatii se vor transforma in infractiuni ce pot fi pedespite cu inchisoare de la unu la cinci ani.

“Prin noul proiect de lege, transformand acea fapta in urma avertismentului care se da de catre politest in infractiune si propunerile legislative ne dau posibilitatea sa intervenim in cirte sis a identificam persoana care face scandal, extragandu-i de acolo, avem parghiile necesare sa ajungem pana la final cu toata masurile.” A precizat cms. Sef Paul Tapalaga, seful  Serviciului Ordine Publica din cadrul IPJ Botosani

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express