Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Chinezii au ajuns la Botosani si au prospectat piata . Vezi cate locuinte ar putea construi

 

Reprezenantii unei companii chneze de constructii au ajuns in aceasta dupa amiaza in biroul primarului Portariuc. Dupa o discutie cu usile inchise, acestia s-au urcat in masini si au plecat sa vada terenurile pe care ar urma sa construiasca locuintele. 500 de apartamente, acesta este cifra despre care s-a discutat. Reprezentantii companiei China Civil Engineering mai construiesc acest tip de locuinte si la Craiova, unde deja ar exista probleme.

Am abordat in primul rand fezabilitatea unui asemenea proiect in Botosani. E necesar sa stabilim un segment al cererii solvabile pentru locuinte. Exista interes nu doar pentru zona municipiului Botosani ci pentru intreaga zona de Nord -Est. Au avut deja vizite la Suceava.In functie de concluziile acestei vizite in perioada imediat urmatoare vom trece la urmatoarele faze de discutii. Se va merge pe modelul de la Craiova. Chiar am si discutat cu cei de la Craiova sa vedem modelul de concesiune stabilit acolo. Primaria va scoate acest teren la concesiune, constructorul va finanta.” a declarat primarul Ovidiu Portariuc

Foarte multe detalii nu au fost oferite, urmand ca in urmatoarele saptamani sa se analizeze si sa se puna la punct daca va fi semnat parteneriatul sau nu.

Discutam deocamdata de un dtudiu de piata, preturile vor fi intr-o marja intre 350 si 400 de euro pe metru patrat, dar in aceasta faza nu putem avansa prea multe detalii. Exista posibilitatea ca ulterior si Primaria sa achizitioneze o parte din aceste apartamente pentru a le oferi catre inchiriere. Vom vedea formulele de colaborare existente.” a mai spus primarul

Cei doi reprezenantanti ai companiei chineze s-au deplasat in teren si au vazut suprafata pe care ar urma sa fie construite locuintele. Acestia au refuzat insa sa ofere declaratii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express