Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Chiriasii de la ANL chemati la Locativa pentru recalcularea chiriilor

Conform legislatiei in vigoare, botosanenii care locuiesc in apartamente ANL, trebuie sa se prezinte la Locativa, societatea subordonata Consiliului Local care are in grija blocurile ANL, in vederea reclacularii chiriilor.

Directorul Florinel Gornea precizeaza ca s-au facut informari inca din luna decembrie dar inca nu s-au prezentat toti chiriasii in vederea recalcularii chiriilor . Acestea sunt calculate in primul rand dupa veniturile cetatenilor si dupa suprafata apartamentului.

“Noi am solicitat la absolut toti chiriasii, chiar daca ii deranjeaza pe dumnealor ca trebuie sa aduca alte documente, dar legea asa spune. In timpul anului vor aduce doar cei care au modificari pe venituri, numar de persoane. Noi am cerut inca din luna decembrie, astfel incat pana la sfarsitul lunii ianuarie sa avem toate documentele necesare pentru a recalcula. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca noi facem in baza legislatiei actuale si nu cum interpreteaza dumnealor, cine nu aduce documentele se va calcula chirie maxima, asa scrie in lege.” a spus Florinel Gornea, director Locativa

Chiriile se calculeaza in functie de cursul euro de la 30 octombrie.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express