Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Chirie extrema pentru Stadionul Municipal

 Chirie de lux pentru Stadionul Municipal

Un proiect de hotarare aprobat in plenul Consiliului Local a dus la extreme pretul de inchiriere pentru o ora la Stadionul Municipal. Mai exact pentru o ora pe terenul stadionului, echipa FC Botosani va trebui sa plateasca suma de 6.645 lei, in conditiile in care pana acum s-au platit doar 178 de lei.

Proiectul nu a venit dupa ureche, ci a fost intocmit pe baza unei note de fundamentare iscalita de directorul Directiei de  Servicii Publice Sport si Agrement. Initierea propunerii are la baza costurile mari de intretinere, cele cu munca dar si amortizarea investitiei in nocturna si intalatia de incalzire in gazon, aferente perioadei 1aprilie2014- 31 martie 2015.

Initiator scriptic al proiectului a fost viceprimarul Marius Buliga.

Noi am cerut in repetate randuri la DSPSA sa ne explice cum au ajuns la pretul respectiv. Ei ne-au facut o nota de fundamentare din care reies toate costurile care sunt acolo. E adevarat, tariful este spectaculos, numai ca peste jumatate din tariful pe ora se duce in zona de amortizare a investitiilor facute acolo.” declara viceprimarul Marius Buliga

Edilul a precizat insa ca printr-o solicitare facuta de FC Botosani, chiria ar putea scadea cu 50%, 70% sau chiar cu 90%.

Stadionul din Botoşani are instalaţie de nocturnă de 5 milioane de lei.

Montarea nocturnei şi a sistemului de încălzire a gazonului pe stadionul municipal este o investiţie finanţată din bugetul local al municipiului Botoşani. Lucrarea are un preţ de 4,94 milioane lei.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express