Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Colegiul A.T. Laurian a pierdut un profesor de exceptie

 

S-a presurat durere astazi peste intreg Colegiul “A.T Laurian”. Unul dintre cei mai iubiti profesori a urcat la ceruri dupa ce s-a luptat cu o boala grea. Cristian Markiewicz de 62 de ani preda fizica si mai avea putin pana sa se bucure de pensie.

Colegii de la liceul Laurian l-au descris  pe regretatul lor coleg intr-un articol pe  atlaurian.wordpress.com, iar elevii si-au postat pe site-urile de socializare mesaje incarcate de durere.

Un profesor regretat e un profesor bun. Cristian Markiewicz a fost un profesor bun. Veșnic surâzător, cu o glumă pentru fiecare, cu o inteligență ascuțită, cu har și cu iubire de copii. Am învățat de la el să nu luăm lucrurile grave în serios, să vedem și partea cealaltă a Poveștii, partea pozitivă, să TRĂIM, MAXIM, cât mai putem, indiferent ce! Cum să trăiesc, îmi spunea, dacă nu sunt fericit? De ce să mă păzesc încontinuu? De ce să trăiesc cu frustrări? Cât am de trăit, vreau să fiu fericit, liniștit, vreau să mă bucur de ce fac, de ai mei! Carpe diem!

Deseori se supăra pe noi, foștii lui elevi, apoi colegii lui de cancelarie: voi sunteți mai tineri, de ce nu luptați, de ce vă lăsați umiliți? A participat la toate mișcările noastre de protest, împotriva tăierii salariilor, pentru o viață demnă. Oriunde era ceva de făcut, el era întotdeauna cu noi! Cristian nu a stat pe margine niciodată, nu s-a lăsat umilit, așa ne-a învățat și pe noi și, dacă nu acesta e rolul pedagogic prin excelență, atunci care este?

Laurianul e tot mai sărac. Se schimbă generațiile. Mulți dintre profesorii lui de rezistență nu mai apucă pensia și asta e foarte trist: ard prea repede, se consumă prea repede. Când suferi pentru că-ți pasă, suferința devine obișnuință și roade, aduce boala.

Cu toate acestea, Laurianul va ști și va putea să continue, să strălucească! De acolo de Sus, Stele înlăcrimate și pline de iubire sclipesc pentru noi!

Drum cu Lumină, Marku! Vei rămâne, alături de ceilalți colegi ai noștri plecați prea devreme, un punct strălucitor pe harta inimii noastre”. prof. Elena Agachi

Laurianul este in doliu.

Nu pot să gândesc, nu pot să scriu….

Avea atâtea proiecte, atâtea motive să trăiască…

Noi toți aveam nevoie de el..

Stimate coleg, prieten, adevărat mentor, Cristian Markiewicz rămâi in sufletele noastre cu povețele și pildele de viață oferite, cu energia si harul omenescului multiplicate de câte ori era nevoie, cu talentul si distincția persoanei inteligente și înțelepte, cu toate momentele în care ai fot prezent!

Rămâi….

Este doliu in Laurian, durere în sufletele noatre! Nu te vom uita!

Neputincioși, ne rugăm! Să te odihnești in pace!”

prof. Ana – Gabriela Tanasă

Cristian Markiewicz

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express