Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Comerciantii nu pot inchiria terenurile de la Cornisa. Vezi de ce

 

Consilierii locali au respins astazi pentru a doua oara proiectul de hotarare privind concesionarea terenurilor de la Cornisa catre agentii economici.

Respingerea proiectului a avut drept motivatie refuzul de introducere a unor amendamente in proiect propuse de consilierul local Catalin Alexa la sedinta de la sfarsitul lunii septembrie.

Acest proiect a intrunit 14 voturi in sedinta anterioara datorita amendamentelor pe care eu le-am propus, amendamente care nu au fost preluate in acest proiect. Am facut niste amendamente si datorita faptului ca au lipsit cativa colegi nu a intrunit numarul necesar de voturi, avand nevoie de 15 voturi. Nimeni nu a fost interesat sa se uite ce a fost in sedinta trecuta si proiectul a fost propus in aceeasi forma. Este normal sa ma impotrivesc pentru ca amendamentele pe care le-am propus erau bune. Amendamentele mele vizau mai multe chestiuni pe care trebuia sa le faca Primaria inainte de a scoate la licitatie aceste terenuri. In primul rand, obtinerea certificatului de urbanism care este usor de obtinut, avizul de la Ministerul Apararii Nationale predarea efectiva catre agentii economici sa se faca dupa predarea amplasamentului catre Primarie, pentru ca acum este predat constructorului. „a spus consilierul local,  Catalin Alexa

Daca executivul Primariei nu va introduce aceste amendamente in proiect, grupul PNL din Consiliul Local nu va vota proiectul de hotarare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express