Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Comunele cu primari PNL vor avea drumuri mai bune

 

Sacul de bani ajuns de la Guvern la Consiliul Judetean Botosani urmeaza sa se cheltuie. Cei peste 8 milioane de lei vor fi investiti in drumurile din tot judetul. In cursul saptamanii trecute primariile au trimis situatia tehnica a drumurilor iar in zilele ce urmeaza se vor stabili exact care sunt tronsoanele ce vor fi reabilitate. Vicepresedintele Consiliului Judetean, Cristian Achitei anticipeaza faptul ca prioritate vor avea comunele cu primari PNL, avand in vedere ca acestea au fost omise pana acum de la portia de finantare.

Vineri a fost ultima zi cand primariile din judet au trimis situatia finala cu lungimea drumurilor si starea tehnica astfel incat in cursul saptamanii viitoare sa putem face propunerile de alocari de bani pentru drumuri judetene si drumuri comunale. Se face o centralizare la Directia de Buget si la Directia de Investitii. Eu stiu drumurile din judet si cred ca toate ar necesita reabilitare. In mod cert situatia este mai grava in comunele cu primari PNL pentru ca aceste comune nu au primit anul asta niciun ban pentru drumuri comunale. In celelalte comune sunt deschise 60 de lucrari alocate politic pe programul national de dezvoltare locala si acolo se lucreaza pe investitii. In mod cert vom lua in calcul aceste treburi. De exemplu comuna Ripiceni, Dangeni, Mihalaseni, Dobirceni. In schimb la Vlasinesti se lucreaza, la Vorona se lucreaza. Cu prioritate banii se vor duce pe drumurile cu stare rea.” a precizat Cristian Achitei, vicepresedinte Consiliul Judetean

La Botosani sunt  670 km drumuri judetene si 1500 km drumuri comunale.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express