Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Concurenta NEBUNA pentru colectarea gunoiului din judet

 

Noua societati si asocieri de firme au intrat in cursa pentru colectarea gunoiului din cele cinci zone ale judetului. Miercuri a avut loc deschiderea ofertelor la licitatia organizata de Consiliul Judetean in vederea colectarii deseurilor din  cele cinci zone: Saveni, Stefanesti, Botosani, Dorohoi Flamanzi.

In cursa au intrat societatile: S.C Mitrofan S.R.L din Suceava, asocierea SC.SOIM S.R.L si S.C Pavra .COM SRL BT, S.C EDIL INDUSTRY Iasi, Asocierea S.C DIASIL SERVICE S.R.L si S.C ROSSAL SRL Roman, S.C Damiena SRL, Suceava, Asocierea S.C FLORCONSTRUCT S.R.L Sv si S.C Goscom Falticeni, Asocierea S.C FLORCONSTRUCT S.R.L Suceava si Urbana S.A Bistrita, SC. Urban Serv S.RL., S.C Girexim Universal S.A Pitesti.

Pentru colectarea gunoiului din toate cele cinci zone s-au inscris:  asocierea SC.SOIM S.R.L si S.C Pavra .COM SRL BT, DIASIL SERVICE S.R.L si S.C ROSSAL SRL Roman, Asocierea S.C Florconstruct S.R.L Suceava si Urbana S.A Bistrita.

Restul firmelor au licitat pentru una sau doua zone. Singura societate inscrisa la licitatie din Botosani este Urban Serv si a depus oferta pentru colectarea deseurilor din Botosani.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express