Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

CONCURS: Tinerii se pot înscrie în competiția pentru „Premiul Charlemagne”

 

Parlamentul european invită tinerii din România, cu vârste cuprinse între 16-30 de ani, să se înscrie în competiţia Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni, concurs organizat de Parlamentul european şi Fundaţia pentru Premiul internaţional Charlemagne din Aachen.

Înscrierile în cadrul etapei naţionale a concursului pot fi realizate până la data de 25 ianuarie 2016, urmând ca proiectul declarat câştigător să concureze alături de celelalte 27 de proiecte câştigătoare din restul statelor membre. În luna aprilie, Parlamentul european va desemna cele 3 mari proiecte câştigătoare, premiul pentru cel mai bun proiect fiind în valoare de 5000 de euro, premiul al II-lea de 3000 de euro, iar premiul al III-lea de 2000 de euro.

Premiul include, de asemenea, o invitaţie oferită celor trei laureaţi de a vizita sediul Parlamentului european (din Bruxelles sau Strasbourg) în toamna anului 2016. Totodată, reprezentanţii organizatorilor tuturor celor 28 de proiecte naţionale selectate vor fi invitaţi să participe la ceremonia de decernare a Premiului Charlemagne pentru Tinerii Europeni, precum şi a Premiului Internaţional Charlemagne din Aachen (Germania), în luna mai 2016.

Ajunsă la a IX-a ediţie, competiţia vizează tinerii realizatori de proiecte din diferite state membre ale Europei, care îşi propun să promoveze bunele relaţii între popoarele continentului nostru, oferindu-le astfel posibilitatea cooperării şi a schimbului de experienţă, a declarat profesor Mihaela Huncă, inspector şcolar general.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express