Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Concursul pentru profii metodisti, organizat dupa ureche- spune un fost inspector al ISJ

 

Un fost inspector scolar generaj adjunct si-a varsat astazi oful intr-o conferinta la PNL. Daniel Botezatu sustine ce organizarea concursului pentru profesorii metodisti a fost facuta fara cap. De ce? Pentru ca profesorii metodisti care aveau deja contracte semnate cu Inspectoratul Scolar Judetean pentru patru ani au fost obligati sa se inscrie din nou la concurs alaturi de cadrele didactie care nu dadusera niciodata acest concurs. O astfel de practica s-a aplicat doar la ISJ Botosani si nu in toata tara.

Mi-am exprimat indoiala ca aceasta procedura elaborata de Inspectoratul Scolar este legala, atat  timp cat o buna parte dintre noi avem contracte de profesori metodisti din 2012, valabile timp de patru ani. Acel contract era perfect valabil, lucru pe care l-au inteles 41 de Inspectorate Scolare judetene sau Inspectoratul Municipal Bucuresti. Un singur inspectorat din tara nu a inteles aceasta chestiune, Inspectoratul Scolar Judetean Botosani care a ales o maniera originala pentru acest concurs. Indiferent daca era profesor metodist cu contract sau nu intrai si in etapa a doua de evaluare la concurs, concurs care insemna un interviu unde nu puteai sa faci contestatii. „ a spus Daniel Botezatu, profesor de istorie

Botezatu sustine ca din acet motiv multi dintre profesori au renuntat sa participe la concurs, avand in vedere ca in urma interviului nici nu se puteau depune contestatii. In plus acesta sustine ca multe dintre concursurile organizate de ISJ au fost trucate in favoarea social democratilor.

Din acest motiv foarte multi dintre profesorii valorosi ai judetului nu s-au prezentat la concurs avand deja experienta concursurilor trucate pentru functia de inspector scolar general, concursuri trucate pentru functia de inspector scolar unde s-au prezentat la concurs membrii PSD iar cei care au fost din afara acestui partid au fost picati sau in cazul meu clasati pe locul doi.” a completat Daniel Botezatu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express