Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Condițiile de obținere a subvențiilor agricole pentru asociațiile crescătorilor de animale vor fi simplificate

 

Primarul PSD al comunei Vlăsinești, Lucian Trufin, ca reprezentant în conducerea Asociației Comunelor din România, filiala Botoșani, a prezentat joi 30 aprilie a.c. la Ministerul Agriculturii un memoriu prin care a cerut simplificarea condițiilor privind obținerea subvențiilor agricole pentru asociațiile crescătorilor de animale din toată țara.

În urma consultărilor pe care le-am avut la nivel local și național cu primarii din cadrul Asociației Comunelor din România am inițiat un proiect pentru reducerea  birocrației prin simplificarea normelor de aprobare a cererilor pentru subvențiile agricole acordate pe suprafața de pajiști proprietatea unităților administrativ teritoriale“, a declarat primarul comunei Vlăsinești Lucian Trufin.

Ministerul Agriculturii a emis la începutul lunii aprilie a.c. un ordin prin care reglementa condițiile cu privire la depunerea cererii unice de plată pe suprafața de pajiști permanente de către cooperativele și asociațiile crescătorilor de animale.

Conform ordinului 619/2015, se pot depune cereri pentru obținerea subvenției numai în condițiile în care membrii asociațiilor dețin un card de exploataţie individual sau pe baza adeverinţei eliberate de către medicul veterinar pentru animalele pe care le au în proprietate. Însă, cooperativele crescătorilor de animale se ocupă numai de administrarea pajiștilor care aparțin primăriilor și desfășoară activități de exploatare a acestora și nu dețin ovinele și bovinele, care sunt în proprietatea fiecărui membru al asociațiilor respective.

Am explicat conducerii Ministerului Agriculturii problemele care pot să apară în aplicarea acestui ordin. Am prezentat proiectul prin care propun eliminarea acestor carduri de exploatație și introducerea procedurii simplificate pentru depunerea cererii numai de către reprezentantul legal al fiecărei asociații de animale. Proiectul a fost preluat de minister și în zilele următoare vor fi modificate condițiile pentru obținerea subvențiilor agricole. Prin acest lucru Guvernul arată că este receptiv la problemele din teritoriu și susține dezvoltarea asociațiilor și cooperativelor crescătorilor de animale“, a completat Lucian Trufin, prim-vicepreședintele Asociației Comunelor din România, filiala Botoșani.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express