Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Consilierii s-au certat de la Revelionul botosanenilor. Se face?

 

Consilierii locali nu si-au iesit din obiceiuri si au gasit si astazi motiv de cearta in sedinta extraordinara de Consiliu Local. De aceasta data contrele au existat din cauza organizarii Revelionului, mai exact a sumei alocate pentru acest eveniment.

Unul dintre consilierii locali a adus in discutie administratorul firmei de la care municipalitatea obisnuieste sa inchirieze scene. Acesta tocmai ce a trecut pe la DNA iar ca prin minune, a scazut si pretul de inchiriere a scenei pentru Revelion.

Invitatiile la DNA ale unui administrator care tot inchiria scene a mai redus cota? Cum inchiriati inainte o scena cu 10 000 de euro si acum o inchiriati cu 18 000 de lei? Nu imi explic cum ati reusit sa reduceti chiria. Oricum suma de 100 000 de lei mi se pare foarte mare pentru organizarea unui Revelion.” a spus Eugen Turcanu

Viceprimarul Cosmin Andrei i-a explicat consilierului ca suma este aceeasi ca si anul trecut si ca nu a suportat modificari. A intervenit si consilierul Paul Onisa. Revoltat, acesta i-a cerut vicelui sa cumpere o scena pentru ca astfel ar scuti Primaria de cheltuieli pentru fiecare eveiment. Cosmin Andrei sustine insa ca pretul unei scene variaza intre 60 000 si 100 000 de mii de euro si in plus ar trebui personal care sa o amplaseze. Primarul Ovidiu Portariuc i-a dat insa dreptate lui Onisa si a precizat ca se va lua in calcul la anul achizitionarea unei scene.

Proiectul a fost aprobat iar botosanenii se vor distra si anul acesta in noaptea dintre ani in strada.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express