Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Consilierul local Eugen Turcanu nu mai este somer!

 

Reprezentantii primariei s-au conformat hotararii judecatoresti iar consilierul local Eugen Turcanu nu mai este somer.  Incepand de astazi, consilierul local este iar director la Directia de Servicii Publice Sport si Agrement. Primarul Ovidiu Portariuc a semnat deja dispozitia de reintegrare pe functie. Eugen Turcanu a fost concediat in luna ianuarie pe motiv ca nu a dus la indeplinire sarcinile superiorilor. Edilul a contestat decizia primarului in instanta si a castigat.

Hotararea instantei de fond este executorie pana la data pronuntarii, deci incepand de ieri. Ieri a fost emisa dispozitia primarului municipiului Botosani pentru punerea in executare a hotararii judecatoresti de reintegrare a domnului Eugen Turcanu pe functia de director al DSPSA. ” a declarat Ioan Apostu, secretarul municipiului

Secretarul primariei a declarat ca pentru moment se analizeaza oportunitatea depunerii unei contestatii la decizia Tribunalului Botosani. Consilierul local Eugen Turcanu isi va recapata functia si in plus are de incasat 3 salarii, penalitati, dobanzi si 3000 de lei, cheltuieli de judecata.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express