Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Consilierul trimis în judecată de DIICOT demis de peste ocean

 

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a anunțat astăzi că l-a demis pe consilierul Sorin Mihail Rîznic, care a fost trimis în judecată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Decizia de demitere a fost deja înregistrată la Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei, urmând să îi fie comunicată oficial celui vizat.

„În momentul angajării, domnul Râznic mi-a ascuns problemele sale cu justiția, știind probabil că integritatea reprezintă o condiție obligatorie pentru cei care lucrează cu mine. Nu sunt eu în măsură să stabilesc dacă dânsul e vinovat sau nu. Asta va decide judecătorul, când se va termina procesul. Dar e foarte grav că mi-a ascuns acest lucru în momentul angajării. Este inacceptabil și nu voi tolera astfel de lucruri la niciun alt angajat al Primăriei”, a declarat Portariuc.

Acesta a mai adăugat că după acest incident, pentru orice angajare va solicita în prealabil informări de la instituțiile statului pentru confirmarea integrității celui care aspiră la o funcție în cadrul Primăriei.

„Procedura noastră uzuală era să solicităm cazierul judiciar al viitorului angajat. Dar în acest cazier nu apar anchetele sau procesele aflate încă în derulare. De acum încolo voi solicita informații mai detaliate de la alte instituții ale statului pentru a exclude orice vulnerabilitate de integritate sau de incompatibilitate a celor care vor să lucreze Primărie”, a precizat primarul.

Ovidiu Portariuc a mai subliniat că eliminarea corupției din Primăriei este unul din obiectivele principale pe care și le-a asumat în momentul alegerilor din 2012 și că nu va accepta ca asupra celor din jurul său să planeze suspiciuni de încălcare a legii.

„Am condamnat camarila care se formase în Primărie în perioada anterioară venirii mele în această instituție. Noi voi permite să se întâmple așa ceva în jurul meu. Spre deosebire de unii predecesori ai mei, nu am venit în Primărie să mă îmbogățesc. Deci cu mine nu ține și nu voi tolera nicio secundă ca cineva din această instituție să folosească funcția publică pentru a obține un beneficiu personal”, a subliniat Portariuc.

Comunicat de presa

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express