Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Consiliul Judetean: Administrația Portariuc nu a promovat niciun proiect major pentru municipiu

Organizația PSD Botoșani dezinformează opinia publică

Conducerea Consiliului Județean este responsabilă, gândind cu foarte mare atenție alocarea sumelor către administrațiile locale, mai ales când vine vorba de acele administrații care au dovedit neprofesionalism în cheltuirea banului public și în gestionarea proiectelor proprii așa cum se dovedește a fi administrația Portariuc. Administrația Portariuc nu a promovat niciun proiect major pentru municipiu și pare că nici nu știe să le administreze pe cele existente de pe vremea administrației Flutur, elocvent fiind modul de gestionare a proiectului ”Cornișa”, reabilitarea teatrului sau străzile Maramureș și Primăverii.

Execuția bugetară și deciziile cu implicații asupra bugetului de stat, în special alocarea de fonduri prin intermediul hotărârilor de guvern, a devenit un mare secret de stat. Lucru posibil în timpul guvernării Ponta prin modificarea legii finanțelor publice locale și prin refuzul promovării unui proiect de hotărâre în baza Legii 270/2013 care să crească transparența utilizării banului public.

Cu toate că s-a schimbat modalitatea de alocare a fondurilor, municipalitatea nu a primit nici un leu de la Guvernul Ponta din cotele defalcate din impozitul pe venit sau din taxa pe valoare adăugată, sume destinate pentru echilibrarea bugetelor locale.

Deci, Guvernul Ponta nu a alocat fonduri pentru municipiul Botoșani, nicidecum Consiliul Județean Botoșani.

Consiliul Județean Botoșani a alocat în 2015 Primăriei Municipiului Botoșani 220 mii din cotele defalcate pe impozit și TVA, și 200 mii din sumele defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene în condițiile în care din cota de 80% repartizată de Ministerul Finanțelor a primit doar 49 mii lei. Ne exprimăm îngrijorarea dacă și acești bani distribuiți de Consiliul Județean vor putea fi utilizați și nu risipiți de actuala conducere executivă a primăriei

Pentru a întări cele afirmate precizăm că în anul 2015 situația repartizării fondurilor prin Programului Național de Dezvoltare Locală în județul Botoșani de către Guvernul Ponta este următoarea: 29 de primării conduse de PSD au primit 75,6% din creditele totale, adică 189 milioane lei. Primăria Municipiului Botoșani a primit zero lei de la propriul guvern, nefiind aprobată nicio lucrare, deși Consiliul Județean Botoșani a promovat la MDRAP (Ministerul Dezvoltării Regionale și a Administrației Publice) modernizarea a 4 străzi din municipiul Botoșani.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
hotel iasi
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava - hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
pompe de caldura
montaj tapet
tractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
apartamente in regim hotelier Iasi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express