Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Constructia noului spital din Botosani blocata de o banalitate

Compania Nationala de Investitii a alocat pentru Botosnai fonduri in vederea ocnstuirii unui spital de ingrijiri paleative. Amplasamentul a fost deja predat CNI-ului, a fost desemnat un castigator insa o banala autorizatie ce nu se doreste a se elibera de catre Directia de  Sanatate Publica tine totul pe loc.

DSP refuza sa emita autorizatia pe motiv ca in proiect nu s-au inclus circuitele necesare unui spital si exista teama din partea reprezentantilor DSP ca se va ridica cladirea dar nu va putea fi functionala. Un impediment ar fi faptul ca nu se poate face legatura intre noul spital si vechiul spital pentru a se ajunge la blocul alimentar.

“Este o problema destul de delicata. Noul spital de la Botosani in momentul de fata sta pe loc din cauza unui aviz care ar trebui sa vina de la DSP. Ne-am blocat pentru ca am pornit aceasta lucrare fara a sti cu ce numar de paturi si ni s-a dat un aviz de principiu iar acum nu putem face pasi inainte ca nu exista acest aviz de functionare. Proiectul nu a prevazut modul in care se transporta hrana bolnavilor la noul spital de la blocul alimentar de la Spitalul de Recupeare. Nu se mai poate interveni la proiect acum, este vorba de un tunel, trebuie sa spargem zidul cladirii la blocul alimentar de la Spitalul de Recuperare, trebuie iarasi expertiza, pentru a putea duce hrana. Asta ne intarzaie si ii tine in loc pe cei de la CNI.” a spus primarul Catalin Flutur

Firma castigatoare a licitatiei este Victor Construct iar valoarea estimata a contractului este de 14. 7 milioane.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express