Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Contrabandistii, extrem de dotati tehnic! Politistii de frontiera lucreaza luni de zile la un caz

Contrabanda cu tigari ramane o practica des intalnita la punctele de trecere vamale si prin alte diverese locuri din Botosani. Doar in cursul acestui an, politistii de frontiera au confiscat sute de mii de pachete de tigari in suma de peste 2,7 milioane de lei.  Politistii de frontiera din Botosani si-au extins activitatea pe acest sector iar controalele sunt mult mai riguroase.

De multe ori, in tara sunt introduse pachete cu tigari prin diferite locuri, fiind evitat controlul vamal.

La Institutia Prefectului a avut loc o intalnire in cadrul careia s-a semnat Pactul local pentru combatarea traficului ilicit, la inițiativa Asociației pentru Combaterea Traficului Ilicit “Viitorul”.

“Tendinta in punctele de trecere este de a introduce tigarile in Romania, fie disimulat, ascunse in interiorul altor produse premise la intrare pentru care exista documentele necesare, disimulate pe corp sau ascunse in autovehiculele ale caror caracteristici tehnice existente din fabricatie sunt modificate artizanal sau special confectionate (bara de protectie, roata de rezerva, rezervor, banchete, portiere), urmand a fi distribuite si comercializate in orasele limitrofe frontierei de stat sau in diferite zone din tara. Exista in preocuparea unor grupuri infractionale introducerea ilegala a tigaretelor de contrabanda pe teritoriul Romaniei folosind ca metode: traversarea raului Prut cu barca, cu funia peste raul Prut, prin tragere cu lanseta peste raul Prut, prin metoda plutitoare.” A spus cms. Sef Robert Tauteanu, STFP Botosani

Contrabandistii si-au modernizat tehnica ceea ce ingreuneaza foarte mult verificarile politistilor de frontiera.

“Membrii gruparilor infractionale sunt din ce in ce mai bine dotati tehnic, utilizeaza in activitatea lor tinute de camuflaj adaptate zonelor impadurite, autoturisme foarte puternice. In aceste conditii, politistii de frontiera sunt nevoiti ca pentru destructurarea unei grupari sa lucreze in ritm sustinut luni de zile, sa faca supravegheri cu aparaturi de termoviziune, sa lucreze informativ, sa analizeze zonele cu risc ridicat si sa prevada actiunile gruparii. Avand in vedere prejudiciile aduse la bugetul de stat, politistii de frontiera vor continua sa intreprinda, impreuna cu celelalte institutii abilitate, masuri ferme de competenta, in vederea depistarii si sanctionarii persoanelor implicate in traficul ilegal cu bunuri de larg consum.” a precizat Robert Tauteanu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express