Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Contractele de deszapezire la vedere. Masuri drastice impotriva firmelor care nu-si fac treaba.

 

La solicitarea Ministerului Afacerilor Interne Instituţia Prefectului a publicat pe site-ul propriu informaţiile la cald privind costurile, firmele şi modalităţile ce se vor folosi în această iarnă pentru deszăpezirea drumurilor botoşănene.

Baza de date centralizată poate fi accesată din pagina de start a Instituţiei Prefectului, cu ajutorul link-ului denumit „Situaţie contracte deszăpezire 2015-2016”, postat sub secţiunea situaţiilor de urgenţă.  Detaliată pe fiecare unitate administrativ-teritorială, aceasta este o oglindă a pregătirilor făcute de administratorii drumurilor din judeţ pentru a înfrunta zăpada şi poleiul.

Totodată, modalitatea transparentă de a ţine evidenţa celor responsabili de deszăpezire va permite ca, acolo unde operatorii economici nu şi-au îndeplinit obligaţiile contractuale, aceştia să poată fi identificaţi mai uşor. Situaţiile constatate vor fi transmise la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice, urmând ca respectivii operatori să fie excluşi de la participarea la alte proceduri de achiziţie privind deszăpezirea.

La nivelul judeţului Botoşani, drumurile naţionale, judeţene, comunale şi săteşti sunt acoperite în proporţie de 100% de contractele de deszăpezire sau de serviciile asigurate de primării cu utilajele proprii. Cca 30 de firme de profil sunt luate în calcul pentru această iarnă, în timp ce 49 dintre comune au transmis că vor realiza deszăpezirea cu utilaje proprii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express