Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Control de urgenta la tabara de la Agafton. Ce s-a gasit acolo?Vezi aici

 

La ordinul prefectului Costica Macaleti repreentanii Directiei de Sanatate Publica au efectuat un cntrol la tabara de la Agafton. In sedinta de colegiu prefectural, reprezentantul Guvernului in teritoriu a spus ca are informatii ca in tabara ar fi ceva nereguli ce trebuie verificate. Prefectul a cerut un raport de la directorul Directiei Judetene de Sport si Tineret, Radu Humelnicu si a precizat ca se va deplasa peste o saptamana sa vada exact care este situatia in tabara.

Surpriza insa, reprezentantii DSP au efectuat verificari iar lucrurile par a fi in regula din punct de vedere igienico-sanitar.

In tabara nu sunt cazati copii care sa participe la activitatile specifice si nici in blocul alimentar nu se prepara mancaruri iar starea generala de curatenie este corespunzatoare normelor de igiena. Precizam ca pe toata perioada sezonului estival inspectorii desemnati din Directia de Sanatate Publica  pentru supravegherea activitatii de turism au monitorizat conditiile igienico-sanitare si de functionare a tabarei fara sa se semnaleze aspecte care sa impuna sanctiuni. Totodata mentionam faptul ca pentru controlul medical periodic al angajatilor au fost efectuate analize si fise de aptitudine la medicul de la medicina muncii iar pentru splararea lenjeriilor si preluarea deseurilor rezultate din activitatea taberei exista contracte cu firme de specialitate. ” a spus Angela Straticiuc, purtatorul de cuvant al DSP

Situatia este ceva mai delicata in privinta celor doua pavilioane din tabara. Din cauza alunecarilor de teren peretii prezinta fisuri si este nevoie de consolidari.

Pentru imbunatatirea conditiilor exterioare ale celor doua pavilioane administratia ne-a prezentat referate pentru solicitarea fondurilor repararii cladirii si repararii balcoanelor, cu atat mai mult au semnat alunecari ale terenului cu fisuri ale peretilor exteriori si se impune consolidarea cladirii„, a precizat purtatorul de cuvant

Raportul a fost trimis catre Institutia Prefectului iar Costica Macaleti asteapta acum concluziile si din partea conducerii taberei „Codrii de Arama” .

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express