Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cornisa agita apele in Consiliul Local! Sedinta extraordinara cu invitat „special”

Consilierii locali nu au reusit sa se puna deacord in seidnta ordinara asupra unui proiect de hotarare ce viza preluarea partiala a obiectivelor de la Cornisa. Viceprimarul Cosmin Andrei, care este si presedintele comisiei de receptie a investitiei, a precizat ca ceva este neclar din moment ce, in administratia Portariuc s-a refuzat o preluare partiala, iar acum liberalii vin cu aceasta propunere. Proiectul de hotarare a fost respins iar viceprimarul a facut o solicitare la ADR Nord-Est pentru a vedea daca este legala aceasta preluare pe obiective.

In cursul saptamanii viitoare urmeaza sa aiba loc si o sedinta extraordinara la care a fost invitat si managerul proiectului, Adriana Zaiceanu.

„Am convocat in ziua de 9 mai o sedinta extraordinara cu un singur punct pe ordinea de zi, proiectul care a fost respins privind transferul bunurilor care au rezultat din implementarea proiectului care a fost respins privind transferul bunurilor care au rezultat din implemntarea proiectului Parcul de agrement Cornisa. Am convocat consilierii pentru a discuta acest subiect si am invitat si managerul  de proiect pentru a da toate detaliile necesare. Intre timp asteptam si raspunsul de la ADR Nord-Est si  o sa vedem cum decurg discutiile. S-a invocat faptul ca dorim sa impiedicam acest proiect. Nu dorim acest lucru si am convocat o sedinat extraordinara.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

case din lemn hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi - hidroizolatii tulcea - hidroizolatii cauciuc lichid hotel barlad
hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat montaj tapet beton amprentat
inchiriere cabina foto medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
creare site web
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
creare portal imobiliar
creare portal stiri
contabilitate pentru firme Bucuresti realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express