Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cornisa e gata….dar nu vara aceasta! Un nou episod, un nou scandal

Discutiile despre parcul de agrement Cornisa sunt interminabile. Nicio sedinta nu este lipsita de contraziceri pe acest subiect. Din pacate, nu sunt discutii constructive iar in sedinta de Consiliu Local ce a avut loc miercuri s-a cerut prelungirea contractului de finantare a proiectului . Noul termen de finalizare este 30 august 2017. Consilierii  PSD sunt insa sceptici asupra acestui termen iar convins de faptul ca se va deschide zona de agrement nu este nici primarul Catalin Flutur.

Inainte de a trece la vot, consilierul PSD, Mihai Tincu a avut cateva obiectii si neclaritati asupra situatiei de la Cornisa. Tincu i-a cerut managerului de proiect, Adriana Zaiceanu mai multe explicatii doar ca sefa din  Primarie considera ca a fost suficient de clara in raportul de specialitate din spatele proiectului de hotarare.

„Mai mult decat ce scrie in raportul de specialitate care prezinta concret si in limbaj non-tehnic stadiul in care ne aflam, nu am ce sa va spun fata de sedinta trecuta. Acest contract de finantare trebuie prelungit pentru ca sa nu pierdem finantarea pe care am primit-o pana in decembrie 2015. Acesta este rolul acestui contract de finantare si acestui proiect de hotarare privind prelungirea contractului de finantare. Proiectul este pe lista proiectelor nefunctionale, aprobat de  Autoritatea de Management, prin hotarare de Guvern. Constructorul are si el problemele lui, trebuie sa-si verifice instalatiile.  Nu preluam pana nu suntem asigurati ca in acel amplasament nu curge apa pe nicaieri, nu ploua de sus, toate functioneaza corespunzator. Ne asiguram sa nu avem probleme in perioada urmatoare.” a precizat Adriana Zaiceanu, manager de proiect

Pe subiect a intervenit si primarul Catalin Flutur care i-a reprosat lui Mihai Tincu ca nu este coerent in exprimare si nu intelege prea bine care ii sunt neclaritatile.

„Am pus 30 august dupa o discutie foarte serioasa cu constructorii si cu proiectantii, puteam sa punem noiembrie, decembrie, dar noi mergem pe seriozitatea constructorilor care ne-au promis ca pe 30 august vor finaliza si vom purcede la procesul de receptie a lucrarilor. Este absolut necesar sa facem aceasta prelungire pentru ca a mai fost un act aditional pana la data de 30 iunie. Daca cumva la 30 august nu va fi gata, o sa mai facem un act de prelungire asa cum cer  constructorii.”

In proiectul de hotarare care prvedea extinderea teremnului de finalizare, a fost stipulata si alocarea a 3 milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor. Consilierii PSD n-au inteles de unde vor proveni acesti bani.

„Voi vota acest proiect de hotarare in Consiliul Local, doar ca am foarte multe intrebari.  Acest imprumut de 3 milioane de lei trecut in hotarare nu este foarte clar explicat. Daca am aprobat imprumutul initial de 12 milioane, de ce trebuie sa mai aprobam o data aceste 3 milioane?” a intrebat viceprimarul Cosmin Andrei

S-a explicat faptul ca cei 3 milioane de lei sunt deja in conturile primariei, si fac parte din cele 12 milioane imprumutate in 2016.

„Acum un an de zile erati gata sa deschideti Cornisa si acum veniti si gasiti tot felul de chichite. Asa imi explic si eu de ce judetele patronate de PSD raman in saracie. Pentru ca dumneavoastra nu cunoasteti proiectele, dumneavoastra ca opuneti la orice s-ar pune pe ordinea de zi privitor la finalizarea acestui proiect. Un consilier pentru asta este platit: sa se informeze inainte de sedinta.” a spus  Catalina Lupascu, consilier local

In cele din urma proiectul de hotarare a fost aprobat.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

case din lemn hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi - hidroizolatii tulcea - hidroizolatii cauciuc lichid hotel barlad
hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat montaj tapet beton amprentat
inchiriere cabina foto medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
creare site web
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
creare portal imobiliar
creare portal stiri
contabilitate pentru firme Bucuresti realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express