Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cornisa prinde viata! Mai multe obiective, aproape de finalizare

Cea mai mare investitie a Botosaniului, parcul de Agrement Cornisa intra pe drumul cel drept.

 

Astazi, primarul Ovidiu Portariuc, insotit de city-managerul municipiului, Adriana Zaiceanu au efectuat o vizita pe santier. Au venit de acolo cu zambetul pe buze. Lucrarile avanseaza si in sfarsit mai multe obiective se apropie de stadiul finalizarii. Orice veste buna vine insotita si de una rea. In proiectul initial al lucrarii nu a fost prevazut un sistem de irigatii pentru spatiile verzi. Primarul a dat dispozitii ca in cel mai scurt timp sa se gaseasca o solutie, in caz contrar zona verde ar putea fi compromisa.

“Sunt foarte multumit de ceea ce se intampla acolo. De la ultima noastra vizita lucrurile s-au schimbat extrem  de mult, practic a fost finalizat tot ceea ce inseamna sistematizarea spatiului, s-au finalizat caile de aces rutier, se lucra la zonele de spatii verzi. Am solicitat, pentru ca proiectantul nu a prevazut sistem de irigatii pentru zonele verzi existente in cadrul parcului, am solicitat realizarea unui studiu urgent privind irigarea spatiilor interioare, pentru ca degeaba vom avea spatii verzi si un gazon frumos pentru ca intr-o luna de zile nu va rezista. a precizat primarul Ovidiu Portariuc

Aceasta chestiune neprevazuta presupune o cheltuiala de aproximativ 300 000-400 000 de lei.

In linii mari edilul sef al urbei este multumit de stadiul lucrarior la Cornisa. Piscina exterioara este aproape gata, se lucreaza la acoperisul pentru bazinul interior, amfiteatrul este finalizat aproape in totalitate iar parcarea a fost deja configurata. Nu s-au demarat inca lucrarile la patinoar si nici la raul de rafting.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express