Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cornisa si Teatrul Eminescu, nefinalizate la termen! Dar cand?

Lucrarile la zona de agrement Cornisa si Teatrul Mihai Eminescu vor fi intarziate cu aproape trei luni

Lucrarile la cele mai ample proiecte ale municipiului, Parcul de agreement Cornisa si Teatrul Mihai Eminescu ale municipiului merg anevoios. A tras aceasta concluzie, dupa mult timp si primarul Ovidiu Portariuc. Teatrul arata ca dupa cutremur iar din Parcul de Agrement Cornisa nu se intelege mare lucru, nici urma de apa in piscine sau de vreun rau de rafting ori patinoar. Este clar, lucrarile vor fi intarziate cu cateva luni, primarul spune ca doar trei, mai sceptici din fire spunem ca mai multe. Problema nu este doar ca botosanenii mai au de asteptat ci ca banii cu care se construiesc cele doua sunt atrasi de la europeni iar primaria va trebui sa dea explicatii pentru intarzieri.

Avem cele doua mari proiecte care probabil vor avea o perioada de aproximativ 3 luni de zile de prelungiri. Ambele cauze sunt strict obiective. Stiti foarte bine, in cazul proiectului Cornisa a aparut acea problema cu reproiectarea si reamplasarea obiectivelor din cauza apropierii de unitatea militara, fapt care a dus la o intarziere de aproximativ 12 luni, lucru care poate fi motivate pentru aceste amanari. Elementul de neprevazut a dus la intarzierea acelui proiect. In cazul Cornisa elemental de neprevazut, ma rog, pentru noi ar fi fost de prevazut, dar cei din 2008-2009 cand au lucrat la proiect nu au prevazut acel element de vecinatate si atunci a trebuit sa remediem.” a spus primarul Ovidiu Portariuc

In cazul intarzierilor la lucrarile de la Teatrul Mihai Eminescu, Portariuc sustine ca de vina este calitatea structurii de rezistenta descoperita dupa ce lucrarile incepuse deja.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express