Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cornisa si teatrul in mare pericol. Primaria ar putea pierde banii europeni

 

Situatia Primariei Botosani este cu adevarat delicata. Cele doua proiecte de anvergura aflate in plina desfasurare sunt in mare pericol de nefinalizare. Problema este cu atat mai grava cu cat atat Parcul de Agrement Cornisa cat si teatrul Mihai Eminescu se fac cu fonduri eurpene iar daca lucrarile nu vor fi finalizate la termen primaria va trebui sa returneze toti banii primiti de la Uniunea Europeana. In atare conditii este greu de crezut ca municipalitatea va avea posibilitati financiare de finalizare a proiectelor din buget propriu.

In momentul de fata se pune mare presiune pe constructorii ce lucreaza la cele doua obiective. Primaria a trimis deja cateva adrese prin care ii atentioneaza ca vor fi buni de plata daca nu vor respecta graficele lucrarilor.

Orice intarziere dincolo de 31 decembrie va insemna ca partea ramasa sa fie finantata de catre primarie, iar tot ce depaseste 31 martie 2016, practic va trebui suportat in totalitate.  Am trimis adrese de atentionare constructorilor sa urgenteze ritmul de inaintare in cadrul acestor proiecte altfel suntem nevoiti sa ne indreptam impotriva lor pentru a solicita daune in acest proiect. Ei ne-au raspuns ca incearca sa se incadreze in grafic.” a precizat primarul Ovidiu Portariuc

Primarul arunca vina si asupra celor care au realizat proiectele acestor doua investitii.

Probabil domnul  Flutur daca se uita in jurul sau va gasi raspunsul, pentru ca l-au gasit si altii intre timp. Acolo este una din cauzele intarzierii si a erorilor majore comise in realizarea acelui proiect la Cornisa, greseli pe care acum trebuie sa le indreptam. Proiectul realizat in 2011 a fost eronat. Daca lucrarea nu va fi finalizata la data de 31 martie, dupa ce ne-am consultat si cu juristii, ne vom indrepta impotriva constructorului, proiectantului si a celor care au realizat receptia la acel proiect in 2011.” a completat Ovidiu Portariuc

In momentul de fata stadiul lucrarilor la teatrul Mihai Eminescu au ajuns la doar 12% iar la Cornisa nu depasesc cu mult 40%.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express