Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

„Corupție Zero” în Primăria Municipiului Botoșani. Vezi cum e posibil

 

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat, în urma unei consultări cu prim-procurorul județului Botoșani,Raluca Stâncescu, faptul că va solicita angajaților cu funcție de conducere din cadrul Primăriei să semneze o declarație pe proprie răspundere privind îndeplinirea criteriilor de integritate și neimplicarea în dosare de corupție. Pentru a da exemplu subordonaților săi, șeful administrației botoșănene a fost primul care a semnat declarația.

Am discutat cu doamna prim-procuror și am ajuns la concluzia că semnarea unei declarații pe proprie răspundere privind integritatea reprezintă o garanție suficientă că cei care lucrează cu mine nu sunt și nu au fost implicați în acte de corupție. Consider că e foarte important față de comunitatea noastră ca Primăria să fie o instituție curată în care oamenii să poată avea încredere. De aceea, am semnat primul această declarație și voi face acest demers cu toți șefii din instituție pentru a putea susține acel principiu de „Corupție Zero” în Primăria Municipiului Botoșani”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Primarul a mai precizat că textul declarației pe proprie răspunde este aproape identic cu cel din declarațiile semnate de miniștrii Guvernului Cioloș. „Criteriile menționate în declarațiile miniștrilor noului Cabinet, reflectă de fapt cererile tinerilor care au protestat în urma tragediei de la Colectiv, atât în București, cât și în Botoșani. Mi se pare deci normal să aplicăm același model și la nivelul administrației locale din municipiul nostru”, a subliniat primarul.

Declarația propusă de Ovidiu Portariuc prevede printre altele faptul că funcționarii nu au fost implicați în acte de corupție, nu au obținut avantaje nejustificate, nu sunt în conflict de interese și nu au fost membrii ai fostei nomenclaturi sau ai Securității. Având în vedere că cei mai mulți dintre angajații Primăriei au statut de funcționar public, în declarația pe proprie răspundere nu a mai fost menționat punctul referitor la traseismul politic, întrucât acesta este aplicat doar politicienilor.

Conform prevederilor legale, semnarea unei declarații pe proprie răspundere reprezintă un angajament cu valoare juridică pentru semnatarul cu privire la cele declarate.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express