Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Cu tricolorul in piept, politicienii au sarbatorit Ziua Drapelului

 

 

Sarbatoarea Drapelului nu a fost omisa de oficialitatile de la Botosani.

Nu prea devreme, dar totusi dimineata, oficialii municipiului s-au adunat in fata Institutiei Prefectului, iar de aici, fragmentati pe partide politice, institutii si prietenii au pornit spre Piata Tricolorului.

Asa cum cere regula, s-au lecturat discursuri care mai de care mai nationaliste.

Astăzi este Ziua Drapelului Naţional. Ziua în care cu bucurie ne întâlnim să sărutăm Tricolorul patriei, să arătăm că suntem români şi că ne iubim simbolurile naţionale la fel ca întotdeauna. Să transmitem gândurile noastre solemne despre cele trei culori încărcate de sens care ne-au reprezentat în lupte, pe mări şi oceane, în competiţii sportive, sau la importante întâlniri politice internaţionale. Avem un Drapel Naţional de 181 de ani, de când domnitorul Alexandru Ghica Vodă a pus steag corăbiilor şi oştirii româneşti.

Personal, mă bucură foarte mult aceste momente, pentru că sunt un prefect care ţine foarte mult la respectarea simbolurilor naţionale. Instituţiile statului, şcolile şi liceele au obligaţia de a arbora Drapelul Naţional şi de a cultiva respectul faţă de acest element de identitate al poporului român. Vă rog, aşadar pe toţi, să nu uitaţi niciodată că suntem datori să cinstim Tricolorul şi, în felul acesta, să-i cinstim pe toţi cei care l-au privit cu lacrimi în ochi.

Vă mulţumesc tuturor pentru că sunteţi aici şi vă urez sănătate, bucurie şi simţire românească! La Mulţi Ani Drapelului românesc! La Mulţi Ani tuturor românilor! „ a spus prefectul Costica Macaleti

Dupa ce oficialii si-au rostit obisnuitele discursuri, a avut loc o defilare a militarilor iar cele trei dame social-democrate, Tamara Ciofu, Doina Federovici si Mihaiela Hunca au impartit botosanenilor prezenti cocarde tricolore.

Ziua Drapelului Naţional a fost instituită pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, când Guvernul revoluţionar a decretat ca Tricolorul – roşu, galben şi albastru – să reprezinte steagul naţional al tuturor românilor; cele trei culori împărţite în mod egal reprezintă principiul egalităţii, orientarea culorilor în sus semnifică verticalitatea, cifra trei este numărul perfect. Pe lângă ţara noastră mai există alte trei ţări europene tradiţionale cu steagul tripartit în mod egal şi vertical: Franţa, Italia şi Belgia.

 

ziua drapelului 2015 doi ziua drapelului 2015 ziua drapelului 2015 unu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express