Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

CUMPLIT Dorohoian de 38 de ani a murit carbonizat in Italia

 

Teribilă premoniţie înainte de accidentul în care a ars sub ochii neputincioşi ai soţiei sale. «Săptămâna aceasta Cristian avusese o urâtă presimţire. I-a spus soţiei sale cădacă i s-ar fi întâmplat ceva, orice, să nu dea vina pe Dumnezeu, ci să accepte cu seninătate voinţa Cerului», au povestit amicii lui, potrivit Il Gazzettino.

Cristian Pomatariu, botosanean de 38 de ani şi Giuseppe Crea, italian de 24 de ani, au murit carbonizaţi în accidentul produs între un Volkswagen Passat şi o motocicletă Yamaha R1 care a avut loc sâmbătă 13 februarie la Spresiano (Treviso), pe drumul statal Pontebanna. Cristian Pomotariu se afla în maşină cu soţia sa, Mihaela, de 32 de ani. Se întorceau de la amici, Cristian trebuie să îşi însoţească soţia la muncă, apoi să se întoarcă la amici pentru a lua copiii.

Când ieşeau pe drumul statal Pontebanna de pe o stradă laterală, în acel moment sosea cu viteză foarte mare de la Ponte della Priula motocicleta, depăşind maşini în lanţ. Motociclistul avea o viteză nebunească, spun martorii. Era ca un proiectil.

Nu a fost posibil să se evite impactul. Motocicleta a lovit frontal maşina pe partea şoferului. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rotit. Din cauza impactului foarte puternic, rezervorul motocicletei a luat imediat foc cuprinzându-l pe motociclistul care şi-a continuat cursa câţiva metri.

Şi maşina Passat a fost cuprinsă de flăcări. Pomotariu a avut luciditatea să-şi dea jos soţia din maşină, rămânând doar el prins între fiarele maşinii. «M-a împins afară din maşină cu forţa, urlându-mi să mă salvez. „Cel puţin tu”, a strigat. Apoi maşina a explodat», a povestit femeia în lacrimi. El a ars, fiind imposibilă acordarea oricărui ajutor. Soţia a asistat neputincioasă la tragica scenă.

Cristian era născut la Dorohoi. A emigrat la 20 de ani de acasă, a locuit cinci ani la Milano, apoi în 2001 s-a mutat la Mansuè, unde locuia sora sa şi alţi amici. Din 2004 lucra la o fabrică, la Friulintagli di Puja di Prata. Cristian şi Mihaela locuiau cu cei trei copii, două fetiţe de 3 şi 8 ani şi un băieţel de 5, la Basalghelle di Mansuè, în provincia Treviso.

Tragedia a zguduit comunitatea românească din Mansué, în particular comunitatea penticostală din care Cristian făcea parte. Pastorul bisericii penticostale, Marius Livanu, aminteşte: «Cristian era foarte activ în comunitatea noastră. Se dedica cu un angajament special tinerilor care cădeau în păcat, cedând dependenţelor.».

Cealaltă victimă, Giuseppe Crea, 24 de ani, originar din Salerno, lucra ca transportator la Sda şi visa să ajungă carabinier, ca tatăl său.

Sursa:gazetaromaneasca.com

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express